Badkamer aanleg / renovatie

Ondanks goed en tijdig onderhoud kan het op een gegeven moment noodzakelijk of wenselijk zijn om uw woning of bedrijfspand te renoveren.

Onze ervaren, kundige medewerkers kunnen uw badkamer weer in een optimale staat terugbrengen zodat het qua uiterlijk en comfort weer helemaal voldoet aan uw (woon)wensen en ook aan de eisen en behoeften van deze tijd. Zo is uw waardevolle bezit niet alleen in technisch opzicht weer in goede staat maar voldoet het ook qua wooncomfort aan uw wensen. Uiteraard kunnen wij u tevens adviseren welke technische mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld kalkaanslag in de badkamer voor een groot deel tegen te gaan en kunnen wij uw periodiek terugkerende schoonmaakwerkzaamheden met een kundig en technisch advies voor een groot deel af laten nemen zodat u meer tijd heeft voor zaken die er wel toe doen.

Een nieuwe badkamer, dat lijkt mij wel wat!

Dat horen wij graag! Door ons even te bellen of te mailen, kunnen we een afspraak maken. Tijdens deze afspraak bespreken wij alle mogelijkheden om uw badkamer weer de uitstraling te geven zoals u deze wenst.

Bijkomend voordeel: over het algemeen is er na het goed uitvoeren van een renovatie sprake van een aanzienlijke waardestijging van het pand. Naast het feit dat al het onderhoud op dat moment weer helemaal op orde is, is de verkoopbaarheid door het toegenomen wooncomfort natuurlijk ook toegenomen. Een renovatie kan daarom niet alleen een noodzakelijk iets, maar ook gewoon een hele goede investering zijn.