Tuin onderhoud

Iedere tuin heeft op zijn manier een onderhoudsbeurt nodig. Om uw tuin er gezond en fris bij te laten staan helpen wij u met onze vakkennis graag een handje.

Zie onderstaand onze verschillende onderhoudspakketten:

  • Basis

Bij het basis- onderhoudspakket verzorgen wij een grote voorjaars- en winterbeurt. Dit houdt in dat uw tuin zomer en winterklaar gemaakt wordt en heeft u de rest van het jaar zelf het onderhoud in handen. Wij zorgen dat alle heesters waar nodig een snoeibeurt krijgen, onkruid verwijderd wordt, graskanten afgestoken worden, hagen geschoren worden en restonderhoud waar nodig. Uw specifieke onderhoudswensen voor uw tuin zijn uiteraard bespreekbaar.

  • Premium

Het premium- onderhoudspakket houdt in dat wij 4 maal per jaar het onderhoud van uw tuin komen doen. In het voorjaar, de zomer, het najaar en de winter. Zo krijgt ieder seizoen zijn aandacht in de tuin en blijft uw tuin er gezond bijstaan. Het onderhoudsprogramma ziet er hetzelfde als het bovengenoemde basispakket uit, alleen 4 x per jaar en maaien uw gazon in de nodige periodes. Uiteraard blijft er voldoende werk in de tuin buiten de vier onderhoudsbeurten, wat u zelf bij moet houden.

  • Excellent

Wilt u dat uw tuin het gehele bloeiseizoen er netjes bij staat en wilt u er liever zelf niks aan doen maar het overlaten aan onze vakkennis? Dan is het Excellent- onderhoudspakket wat bij u past. Wij komen vanaf het voorjaar tot einde bloeiseizoen iedere 4 weken uw tuin netjes in orde maken. Zo blijft uw tuin het gehele jaar er gezond en verzorgd uitzien en hoeft u alleen maar te genieten van uw tuin. Uiteraard sluiten we het ook af met een winterbeurt, zodat uw tuin in het voorjaar weer een frisse start kan maken.

Voor de prijzen van de onderhoudspakketten kunt u contact met ons opnemen via info@servicebedrijfouwerkerk.nl of via 010 – 316 0550