Tuinrenovatie

Ziet u door het vele onkruid, de uit de kluiten gewassen beplanting en de verwilderde bomen uw tuin niet meer? Of krijgt u, zittend in de zon in eigen tuin geen ontspanning meer door het ‘achterstallige’ onderhoud?¬† Dan kan het wel eens tijd zijn om de tuin eens flink onder handen te laten nemen.

Uiteraard wilt u dat alles er weer lekker fris en gezond uit ziet. Dit is vaak al mogelijk door de beplanting terug te laten snoeien, planten te laten verwijderen en de vaste planten in te korten, zodat de planten weer binnen hun borders groeien.

Of is eigenlijk alles nog naar uw zin, maar liggen alleen de tegels te laag zodat er water op uw bestrating blijft staan? Ook dan kan het tijd zijn om uw tuin te renoveren. Wij zorgen ervoor dat uw bestrating weer op de juiste hoogte komt te liggen en dat de afwatering weer naar de juiste plekken afloopt. Ook vullen we de borders zoveel mogelijk aan met nieuwe grond en zetten de gezonde beplanting weer op de gewenste hoogte. Indien gewenst, kunnen wij uiteraard de tuin ook voorzien van nieuwe beplanting. Na de tuinrenovatie kunt u weer jaren genieten van uw “nieuwe” vertrouwde tuin.

Tuinrenovatie, dat lijkt mij wel wat!

En dat horen wij graag! Door ons even te bellen of te mailen, kunnen we een afspraak maken. Tijdens deze afspraak bespreken wij alle mogelijkheden om uw tuin weer de uitstraling te geven zoals u deze wenst.