Jaarlijks archief 2017

Tuin aanleg Berkel en Roderijs

Tuinrenovatie Zoetermeer

Renovatie badkamer

Ondanks goed en tijdig onderhoud kan het op een gegeven moment noodzakelijk of wenselijk zijn om uw woning of bedrijfspand te renoveren. Onze ervaren, kundige medewerkers kunnen uw badkamer weer in een optimale staat terugbrengen zodat het qua uiterlijk en comfort weer helemaal voldoet aan uw (woon)wensen en ook aan de eisen en behoeften van deze tijd.

Badkamer

Van buiten, gaan we even naar binnen, waar we ook regelmatig projecten hebben. Hier een renovatie van een douche. De badkamer was nog prima op de douche na. Oude bak eruit en nu op de grond douchen en een muurtje geplaats, nieuwe glazen schermen en nieuwe wand en vloertegels. Als resultaat een bijna nieuwe badkamer door een niet al te grote verbouwing.

doorS. Ouwerkerk

Renovatie tuin Berkel en Rodenrijs.

Niet heel veel ruimte, maar toch een complete tuin?? Hier hebben we het waar kunnen maken.

Mooie antraciet tegel in combinatie met een blokkenborder van dezelfde lijn en een palenveranda van douglashhout.

Tuin renovatie Rhoon

Van een verwilderde tuin naar een strak en ruimtelijke tuin. Deze klanten wilde veel ruimte voor de kinderen, maar toch ook een border voor een beetje groen in de tuin.

We hebben hier nieuwe schuttingen inclusief poort geplaatst van antraciet betonnen palen en onderplaten waartussen een douglas scherm met brede planken.

Daarnaast de borderbakken van strak zwarte stapelelementen met een douglas zitrand. Hierbij komt de kleur van ons aangebrachte tegelwerk mooi uit.