Schrijvers archief S. Ouwerkerk

Tuin aanleg Berkel en Roderijs

Tuinrenovatie Zoetermeer

Renovatie badkamer

Ondanks goed en tijdig onderhoud kan het op een gegeven moment noodzakelijk of wenselijk zijn om uw woning of bedrijfspand te renoveren. Onze ervaren, kundige medewerkers kunnen uw badkamer weer in een optimale staat terugbrengen zodat het qua uiterlijk en comfort weer helemaal voldoet aan uw (woon)wensen en ook aan de eisen en behoeften van deze tijd.

Badkamer

Van buiten, gaan we even naar binnen, waar we ook regelmatig projecten hebben. Hier een renovatie van een douche. De badkamer was nog prima op de douche na. Oude bak eruit en nu op de grond douchen en een muurtje geplaats, nieuwe glazen schermen en nieuwe wand en vloertegels. Als resultaat een bijna nieuwe badkamer door een niet al te grote verbouwing.

doorS. Ouwerkerk

Renovatie tuin Berkel en Rodenrijs.

Niet heel veel ruimte, maar toch een complete tuin?? Hier hebben we het waar kunnen maken.

Mooie antraciet tegel in combinatie met een blokkenborder van dezelfde lijn en een palenveranda van douglashhout.

Tuin renovatie Rhoon

Van een verwilderde tuin naar een strak en ruimtelijke tuin. Deze klanten wilde veel ruimte voor de kinderen, maar toch ook een border voor een beetje groen in de tuin.

We hebben hier nieuwe schuttingen inclusief poort geplaatst van antraciet betonnen palen en onderplaten waartussen een douglas scherm met brede planken.

Daarnaast de borderbakken van strak zwarte stapelelementen met een douglas zitrand. Hierbij komt de kleur van ons aangebrachte tegelwerk mooi uit.

Winterbeurt voor de tuin

De zomer is voorbij en de winter komt weer in het zicht. De bomen en planten vragen dan om een goede behandeling zodat ze de winter weer goed overleven en aankomend voorjaar er weer volop tegen aan kunnen om te bloeien.

Servicebedrijf S. Ouwerkerk helpt u graag om uw tuin weer helemaal klaar te maken voor de winter en zo weer een frisse start te kunnen maken voor het aankomende bloeiseizoen.

Stuur gerust een mail of bel 010-3160550